Let's talk!

Air Jordan 1 Low 553558 025 Fekete Cipő szempontjából

  • click to rate

     

    Nem igazán meleg problémákat vetünk fel igazán kivételesen ~ 85 ° F + hőmérsékleten, bár a teteje eddig nagyon lélegző lehet. Ezenkívül szépen elfolyik, és gyorsan kiszárad az áramlási kereszteződéseket követően.

    középtalp

    A tényleges Kivételes négy. A középtalp az Altra kvantitatív habját használja kettős sűrűségű épületben, amely szerint a Jordan 4 Retro cipő a gyártó nyilatkozata szerint fogékony, bármennyire szelíd érzés a megnövekedett teljesítmény tekintetében.

    Véleményem szerint a tényleges Kivételesen sokkal inkább hajlamos a Jordan 13 Retro cipőre, és ez a magyarázat valóban érzelmi szempontot jelent. Mint az összes többi lábbeli, a valódi középtalp eleinte lágy és kényelmesnek tűnik. A huszonegy mm-es csomó magasság ugyanakkor szintén csökken, annak érdekében, hogy élvezze a szelíd vagy kellemes középtalp előnyeit, és a szelídség egyszerűen csak kissé tónusúvá teszi a tényleges cipőérzetet. A tényleges Quantic középtalp anyagai sokkal kevésbé rugalmasnak tűnnek, mint a ténylegesen kivételes 3. 0-ban használt A-kötésű anyagok, ami sokkal kevésbé hatékony vagy sima utazást eredményez.

    Gordon Gianniny értékelése A Jordan 6 RINGS cipője az aktuális Altra kivételes négyének. 0 a SORE Air Jordan 1 Low 553558 025 Fekete Cipő szempontjából

    Gordon Gianniny az Altra kivételes négyében. 0, Snodgrass út, meztelen Butte, CÉG.

    A talp és a középtalp között szokásos rock and roll edény helyett a tényleges kivételesen tartalmaz egy levehető kővédőt is, amely a talp alatt lesz. Ez a csökkentett kötegmagasság, valamint a külső talp körüli hornyok felhasználásával hozza létre a valódi Kivételes négyet. 0 nagyon sokoldalú. Miközben értékeljük a padló valódi érzését, amelyet ezen a sokoldalúságon keresztül adunk, úgy gondolom, hogy ez szerepet játszik a lábak gyorsabb kimerülésében a hosszabb működés során.

    Ezért abban az esetben, ha nem tudna azonnal informálni, úgy gondolom, hogy a középtalp igényeinek néhány funkciója van. A tényleges szelídség ésszerűnek tűnhet, ha a kivételes Jordan 1 LOW cipő volt a maximális lábbeli, bár ez nem igaz. A tényleges gyengéd középtalp mégis hatásosabb néhány tájképen, amelyek alatt, bár általános, azt hiszem, a tényleges Kivételes négy 0 használhatja ki az erősebb vagy rugalmasabb középtalp anyagokat, feltéve, hogy ez elég csökkentett csomópont magasságot jelent.