Let's talk!

Karel Teknik Servisi Çağrı Merkezimiz

  • click to rate

    Karel avcılar servisi ekibi benzer şekilde donanımınızın tamirlerini de en nitelikli durumda gerçekleştirmektedir.  karel servis ekibi aygıtınıza en teknik ekipmanlar ile revizyon gerçekleştirmektedir. Ürününüz sayısal bir yapı olması hasebiyle periyodik onarımları süregelmektedir, Velev Ki bu periyodik tamirleri ihmal ederseniz aniden rastlanan sıkıntılar ile karışı karşıya kalabilirsiniz.

    Karel Servisi Olarak Avantajlarınız

     

     

    • Portföy çıkarları gözeten ve çözüm odaklı işlemler.

     

     

    • Tüm santral çeşitlerinde tam bilgi birikimi olan teknik destek ağı.

     

     

    • Bünyemizde kayıtlı portföyümüz için her saat telefon servisi.

     

     

    • Uzaktan santral bağlantısı ile yazılımsal sebepli aksaklıkların çok geçmeden çözümü.

     

     

    • 13 başka servis noktaları ile tüm mevkilere yakın lokasyondaki teknik servisler.

     

     

    • Bütün konumlar için azami aynı saat teknik destek hizmeti.

     

     

    • İşinin Ehli firma yapımız ile alanda 16 senelik bilgi birikimi.

     

     

    KAREL TEKNİK SERVİSİ REVİZYON HİZMETİ GEREKEN HUSUSLAR

     karel santral servisi görevlimiz karel telefon santrallerinde görünen her türlü sıkıntıların tamirine kalıcı çözümler sağlamaktadır. İşyerimize bildireceğiniz problem ihbarını kaydeden yakındaki revizyon ekiplerimiz en kısa sürede firmanıza ulaşarak santral aksaklıklarınızın bakımını yapar.

    Karel iletişim cihazlarında bambaşka aksaklıklar görülmektedir. Telefon zilinin çalmaması, harici hatlarıyla irtibat ulaşamama iç tesisatların arıza yapması benzeri sayısız belli başlı santral sıkıntıları yaşanmaktadır. Aynı zamanda cihazlarınız aralıksız kullanımdan sebep dönemsel bir revizyona lüzumlu olabilmekte. Bunun kabilinden santral bozulmalarında avcılar karel santral servisi firmamızla temas kurarak sorunlarınızı tam donanımlı teknik teknik personelimize bildirebilirsiniz.

    SANTRALİN SPS KARTI SORUNU ;

    Ürünlerin; yüksek voltaj, sıvı teması ve bakımlarının gözardı edilmesi gibi dış sebeplerden ötürü yapı yahut power sistemlerinde görülen bozulmalardır. Yaygın Olarak iş yeri içerisindeki büsbütün dahili hatlar çalışmaz ve haberleşme trafiği işlemez. Bu tür arızalarda  Karel servisi elemanlarımız kart karşılaması ile arızalarınızı zaman geçmeden bakılarak halleder.

    OFİS HARİCİNDEKİ HARİCİ ETKENLER ;

    Harici hat sorunlarında  Karel Santral Servisi kurum içi dahili hatlar sıkıntısız işler velev ki dışardan sizleri arayan kişiler kurumunuza irtibat kuramaz.  santral servisi bunun birlikte şirket içinden harici hat ile müşterilere aramak maksadıyla santralden “9” tuşlayarak harici hat almak istediğinde bu mümkün gerçekleşmez. Firmamızı ulaşarak bu sorunun çözümü amacıyla servis bildirimi oluşturabilirsiniz.

    KAREL YETKİLİ SERVİSİ BÜSBÜTÜN SANTRAL SORUNLARINIZA EN ÇABUK BİR ŞEKİLDE YANINIZDA

    karel santral yetkili servisi İstanbul’un her mıntıkalarında hizmet vermektedir. Temel gaye olarak muhtemel bir santral aksaklığı durumunda 1 iş gününde aksaklığa müdahale edebilmek sebebiyle lokasyondaki en hızlı gelebilecek karel teknik destek saptama edilip, sizlere yönlendirilir. Karel teknik servis elemanlarımız aksaklığı işyerinizde tespit edip çözerek vuku bulan iş ve portföy zararını en aza indirgemeyi sağlayacaktır.

    www.karelteknikservisi.com

Recent Blog Entries

View All