Let's talk!

Pénisz Nagyobbítás Természetesen

  • click to rate

    Információ valamiről - hogyan lehet növelni a pénisz magasságát

    Amikor erekció következik be, a vér a pénisz szöveteibe rohan - a" corpora cavernosa "és a" corpus spongeosum", amelyek túlcsordulnak a vérrel, felfújják, ami például akkor működik, ha felfújunk egy kerékpárt, hogyan lehet növelni a pénisz méretét és harden.

    Vákuumszivattyú segítségével a vért egy tartályba vezetjük, amely nagymértékben kiterjeszti a szöveteket. A pénisz megnagyobbodásának fő posztulátuma a hyperemia segítségével azon a képességen alapul, hogy a péniszet izgatott állapotban tartja csak egy viszonylag hosszú napig - általában 30 perc kivétel nélkül egy óra. A hyperemia miatt a fallikus izmok és szövetek"fejlődnek". Az "extra hüvelyk" magazin 1989 áprilisában nagy cikket tett a vákuumkisülésről. Itt van alternatívája az ilyen közösülés hatékonyságának:

    "Az izmok valójában ennek az eseménynek a következtében elszakadnak, a lehető legrövidebb idő alatt, vagy nem sokkal később helyreállnak. Az izmok helyreállítása ugyanazon vákuumszivattyú segítségével a szükséges szabály szerint történik, amely a testépítésben, amikor az egyes izmok külső hatásoknak vannak kitéve, ami lehetővé teszi számukra a helyreállítást, sokkal erősebb, hosszabb izmokká alakulva.

    A fő különbség az, hogy mi történik a tested és a bicepsz között, ott van, ami utóbbinak felbecsülhetetlen előnye van, mivel a szúnyogok rendszeresen partnerségben fekszenek. De a pénisz még mindig nem minden pillanatban. Bicepsz készült fizikai kemény munka, és megértette, mi a helyes erre.

    A péniszet úgy kell kiképezni, mintha atrofált bicepsz lenne.

    Ez a folyamat a pénisz megvastagodásához is vezet minden vákuumkisülés után. Az extra hosszúságot számos pont magyarázza. A saját testén belül van egy szalag, amely a "corpus cavernosa" - hoz (a barlangos testekhez) kapcsolódik. Úgy működik, mint egy felfüggesztés kábel egy személyes pénisz. Még néhány izom megy keresztül az eseteken-a férfi test mélységéig. A vákuum módszer gyengíti ezt az ínszalagot, arra kényszerítve a belső izmokat, hogy két és fél-5 vagy például több centiméterrel nyúljanak."

    Ezek a szalagok rendkívül erősek, de kivétel nélkül elszakadhatnak. Tehát a munka előrehaladása esetén bizonyos óvatosságot kell betartani. Ha elszakítja a barlangos testekhez rögzített szalagokat, akkor az izomzat többi része nem tud kibővülni - ne felejtsük el, hogy a szalagok egy felfüggesztési eszköz, amely inkább a filmeket tartja. Végül a "péniszépítés" hasonlít a testépítésre - ez a tapasztalat szorgalmat, türelmet és pontos gyakorlatokat igényel, hogy kézzelfogható eredményeket érjen el.

    A leírt esetben a kitartás és a szorgalom a két fő kívánság.

    Bár időről időre a vőlegények hajlamosak arra, hogy a nekik adott esélyt csak néhány cm-rel meghosszabbítsák péniszüket, még mindig nincs korlátozás arra a vágyra, hogy pénzt takarítsanak meg abban a pillanatban, hogy kézzelfogható eredményeket hozzanak életre. A testépítő bajnokok életük éveit az edzésnek szentelik, hogy olyan fizikai hangot érjenek el, amely garantálja számukra a díjakat. De ha péniszképzésről beszélünk, akkor az erősebb nem képviselőinek többsége türelmetlenséget mutat, és rövid idő elteltével, ha hat hét alatt nem növelik a péniszét két cm-rel, teljesen lemondanak a további ülésekről. Ez kétségtelenül hülye, mert minden ember, aki sikert ért el ezen a területen, képes lesz megerősíteni, hogy hat hónapot kell töltenie egy ilyen eljárásra is (ha nem többet, észrevehető eredmények elérése érdekében.

    Az értékesítés során sok vákuumszivattyú modellt talál, de leginkább néhány részre kell osztani: kézi és elektromos rendszerek. A kézi működtetésű mechanizmusok sokkal olcsóbbak, de nem minden körülmények között olyan hatékonyak. Rengeteg prototípus létezik,de az elején ugyanaz a design. A polivinil-kloridból vagy akrilitből készült üreges henger (általában negyed centiméter hosszú, keresztmetszete 5-10, 5 centiméter) egy kézi szivattyúhoz van csatlakoztatva, amely egy speciális fogantyú forgatásával szivattyúzza ki a levegőt a hengerből. Néhány olcsóbb modellnél rendszeresen meg kell dolgozni a kezével, hogy életre keltse a szivattyút. Az összes többi, kényelmesebb, csak kétszer kell meghúznia a fogantyút, hogy minimális perc alatt teljes vákuumot nyerjen a hengerben.

    Ami az elektromos charmereket illeti, a vákuumot itt egy elektromos szivattyúval érik el, amely állandó és bizonyított levegő szívást biztosít. Használatával csak a csomagtartó alját kell kenni a henger széleinek jobb szívása érdekében, majd a készülék bekapcsolásával helyezze be a péniszét a hengerbe. Egy kis gomb segít beállítani a létrehozott vákuum szintjét.

    Sokan azt állítják, hogy a szivattyú állandó, ismételt használata a pénisz fokozatos megnyúlásához vezet. A növekedés hosszát néhány tényező határozza meg: az ember testének anatómiai szerkezete, a használat szabályossága és a levegő szivattyúzására fordított percek. Ehhez a sikerhez a pénisznek elegendő látogatást kell tennie a hengerben, de ez az időszak külföldi egyének között változik. Láttam, hogy egy ember kevesebb, mint harminc perc alatt megtöltött egy 7,5% cm átmérőjű hengert a péniszével. Amikor egy ilyen képet néz, a szeme elfut. Amikor a pénisz ki van húzva a csőből, hihetetlenül vastag és húsos. De meghosszabbítása átmeneti, elsősorban a lymphadema, a nyirok ártalmatlan felhalmozódása miatt, amely néhány napot vesz igénybe, amely után a tag meglátogatja korábbi normális állapotát. Az egyik orvos azonban azt állítja, hogy végül sikerült elérnie a férfiasság állandó növekedését az érrendszeri tágulás segítségével, de nem a nyirok túltöltése miatt. Erről később részletes utasításokat fogunk olvasni.

    Lehetséges-e tartósan meghosszabbítani egészségét hiperémia révén?

    Néhány férfi elérte ezt. Úgy gondolják, hogy sikerült növelni a pénisz hosszát és átmérőjét két és fél-5 centiméterrel. Egy perspektíva, mennyi időt vesz igénybe, hogy elérjék a pénisz bővítés egy bizonyos mennyiségű cm? Az "extra hüvelyk" magazin megkérdezte webhelyünk látogatóit, majd válogatott válaszokat tett közzé. Ügyeljen a következő cím alatt bemutatott modellre: "kiderül, hogy nagyobb... Útmutató a pénisz hosszabbításához." A legtöbb olvasó

Recent Blog Entries

View All