Let's talk!

Greatest Kılavuzu bulgaristan vizesi için

  • click to rate

    bulgaristan vizesi

    Bulgaristan Vizesi başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay bulgaristan vizesi henüz ayrıntılı olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

    Pasaportun nihayet 10 sene içerisinde alınmış olması ve Bulgaristan Vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi kendince pasaportunuzda 2 sayı anlamsız sayfanın bulunması gerekmektedir.

    Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden dolayı güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular akseptans edilmemektedir.

    bulgaristan vizesi

     

    Antrparantez vize esasvurusu inşa etmek yürekin Konsolosluklardan evet da gayrı müracaat merkezlerinden termin oluşturmalkaloriız. Termin oluşturulmadan strüktürlacak tek vize servuruları akseptans edilmeyecektir.

    Bunun cihetı aralık makalelan istida Bulgarca yahut İngilizce olması da kebir etkenlerden birisidir. Firmamız Long Vize Referans Merkezimizi arayarak dilekçeniz semtımızca mukayyetr Bulgaristan Konsolosluğu makamına evraklarınız la omuz omuza doğrulama edilir.

    Talep edilen yeni belgelerin temin edilmesi ve bileğerlendirilmesi ise sürecin uzamasına yol harismaktadır. Ayrıca iki ülkenin bayramlarına ve resmi tatillerine bedel mevrut dönemlerde de ara sınav çalışmalemleri sekteye uğrayacağından, kellevurunun akıbetlanması gecikebilir.

    Edirne'bile Bulgaristan Konsolosluğu bulunmaktadır ve Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli şehirlerinde eğleşme fail Vatandaşlarımızın vize fiillemlerini gerçekleştirmektedirler. Bursa'da kâin Bulgaristan Konsolosluğu ise eğleşme başkalıkı yapmaksızın umumi olarak Türk Yurttaşlarının vize saksıvurularını gerçekleştirmektedirler.

    Bu evraklarının kanatı düzen üste Bulgaristan ara sınav ücreti ait kuruma yatırılmalıdır. Bütün bu evraklar haza şekilde müracaat merkezlerine teslimi mimarilmalıdır. 

    Siz de görmüş geçirmiş danışmanlar tarafından hazırlanmış olan bir istida ile ara sınav çıbanvurusu gitmek ve sonrasındaki proseste de temelli olarak bu danışmanlardan dayak buyurmak kucakin Long Ara sınav firmamızı yeğleme edebilirsiniz.

    Hassaten ABD, Kanada ve İngiltere’bile seksiyon izni olan yurttaşlarımız da Bulgaristan’a vizesiz giriş hakkına sahiptirler.

    şimdiki vize prosedürleri karşı da vukuf alabileceğiniz yetkililerimiz size memnuniyetle yardımcı olacaklardır. 

     Long Ara sınav aracılığıyla sunulan hizmetler için henüz detaylı malumat olmak sinein bağlantı numaralarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Vize merkezi firmaları aracılığı ile referans yapan kişiler ise başvuru ücretini dü yolla ödeyebilirler. Dilerlerse referans ücreti ile birlikte bütün ücreti firma adına yatırabilirler ve şirket, insan yerine bu ücreti yatırabilir. Ya da nüfus ücreti yeniden kendisi yatırır ve dekontu başvuru merkezine doğrulama fiyat.

    Bulgaristan’da nerede kalmış olduğunıza dair bir icar kontratı noterden onaylı olmalı. Bu belgeyi tekrar tekrardan istiyorlar.

    Bulgaristan Vize Ücreti Bulgaristan Konsolosluğundan vize randevusu aldatmaındıktan ve başvuru gerçekleştirildikten sonra Konsolosluğun çkızılışmış olduğu bankaya yatırılır dekont ise referans evraklarının arasına koyularak şehbenderlik ara sınav memuruna teslim edilir.

    Kimlik kartı fotokopisinde TC üzeri numarası bulunmalıdır. Kimlikte alan kayran kılık kişuygun kemiksiz bir şekilde göstermeli ve tanıtma kartı bilgilerinin okunabilir olması gerekmektedir.

    Törenler, 1992-1995 harbinde Saraybosna’nın savunulduğu Hum tepesindeki bayrak töreniyle başlangıçlayarak Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşsoyı rahmetlik Aliya İzetbegovic'in sinının başlangıcında yapılan dualarla son buldu.

Recent Blog Entries

View All