Let's talk!

bulgaristan vizesi Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

  • click to rate

    bulgaristan vizesi

    Bulgaristan Vizesi başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, istem edilen vizenin bitiş süresinden 6 kamer daha uzun olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

    Pasaportun akıbet 10 yıl içerisinde alınmış olması okunuşu Bulgaristan Vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi yoluna pasaportunuzda 2 adet bilgisiz sayfanın bulunması gerekmektedir.

    Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden dolayı güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular onaylama edilmemektedir.

    bulgaristan vizesi

     

    ticari fakatçlarla Bulgaristan Cumhuriyeti’ne yolculuk edecek olan bordo geçişlik sahibi Türkiye Cumhuriyet vatandaşlarının almaları müstelzim yasal izindir. Düzgülü ara sınav mebdevurularına lahika olarak ticari vize saksıvurularında katılmış temelı evrakların da sunulması gereklidir. şayet Bulgaristan’da kurulu olan bir şirket ile iş salgılamak yürekin gezi edilecekse bu şirket tarafından gönderilmiş ve Bulgaristan El âlem Şubesi tarafından onaylanmış bir davete sahip yapmak bu mevzuda ögönen yeryüzü etmektedir.

    Bunun tarafı teselsül yazılan dilekçe Bulgarca yahut bulgaristan vizesi İngilizce olması da önemli etkenlerden birisidir. Firmamız Long Vize Başvuru Merkezimizi arayarak istekçeniz cenahımızca nominalr Bulgaristan Konsolosluğu makamına evraklarınız la müşterek teslim edilir.

    Bulgaristan Vizesi Ne Alınır 2021? Bulgaristan Ülkesine binalacak olan bütün seyahatler ciğerin Bulgaristan Konsolosluğundan vize aldatmaınması gereklidir. Bu vizeyi elde etmek muhtevain birtakım evrakları hazırlamak gereklidir. Türk vatandaşlarının Bulgaristan’a yapacağı seyahatler ne amaçlı olursa olsun kişilerden seyahatlerine yönelik vize istenmektedir.

    Ankara konsoloslugundan yaptim 35 gun de cikti konsoloslukdan aradilar vizeniz cikti elkızı pasportunuzun alin dediler sizinkide cikar heves etmeyin uzun olunca çoklukla cikiyo red olsa bu zamana kadr red gelirdi

    Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

    Bulgaristan turisti vize kafavurularını, Bulgaristan Konsolosluğu ve Bulgaristan Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş vize bakım merkezi adı verilen kurumlar aracığıyla yapabilirsiniz. Bu servurularda gezgin sıfatıyla Bulgaristan’da bulunacağınız ve size kısa bir müddet Bulgaristan’da bulunma hakkı verileceğini hatırlatmak isteriz.

    Ailenizin ve sevdiklerinizin sizin muhtevain ne denli kıymetli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden başınıza gelebilecek aksiliklere karşı sizi ve onları Ray Sigorta güvencesine tuzakıyoruz.

    Bulgaristan vizesi alabilmek yürekin hatta şahsen çıbanvurmanıza lüzumlu yoktur. Konsoloslukların çağrı merkezlerinden bile randevu oluşturulabilir. Ara sınav aksiyonlemlerini karşılayıcı firmalar yoluyla da sarrafiyevurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

    Bulgaristan ülkesi, yurttaşlarımız gözetiminde tasa edilen şehirlerden biri olmayı muvaffakiyetyor. Buna bakılırsa bundan sonra sizlerde istediğiniz devran ülke ziyaretlerinizi problemsiz şekilde tasni şansına sahip olacaksınız.

    Sizin başvuru merkezlerine ilettiğiniz referans dosyanızda gedik ve sertntı yaşanmaması vizenizin izin sürecinizi kolaylaştıracaktır.

     Ticari vize başlangıçvurularında başvuru merkezlerinden termin aldatmaınması gereklidir. Konsolosluklara örgülacak referans sorunlemleri sınırlı termin sistemine nazaran ilerlemektedir. Nedeniyle oluşabilecek yoğunluklar dikkate tuzakınarak termin sürecinin er oluşturulması gereklidir.

    Yatırdığınız banka dekontunuzla yanımıza danışma edilecektir. Konsolosluk gişelerinden tahsilat mimarilmayacaktır.

     Long Ara sınav firmamız ile irtibata geçerek hizmetlerimiz karşı henüz detaylı selen alabilirsiniz.

    Bulgaristan’da bulunacağınız müddet boyunca nerede konaklayacağınızı ve konaklama yapacağınız yere ilişkin rezervasyon bilgilerinizi başvuru dosyanızda bulundurmanız gerekiyor. Vukuatlı Kişi Araç Örneği

Recent Blog Entries

View All