Let's talk!

Küçük bulgaristan vizesi Hakkında Gerçekler Bilinen.

  • click to rate

    bulgaristan vizesi

    Bulgaristan Vizesi başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, istem edilen vizenin bitiş süresinden 6 kamer daha uzun olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

    Pasaportun ölüm 10 yıl içerisinde alınmış olması okunuşu Bulgaristan Vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi uğruna pasaportunuzda 2 tane verimsiz sayfanın bulunması gerekmektedir.

    Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden dolayı güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular akseptans edilmemektedir.

    bulgaristan vizesi

     

    Bulgaristan vizesi almak talip eşhas, Bulgaristan Büyükelçiliği’nin internet sitesinde mekân meydan müracaat formunu doldurarak meselee esaslamalıdır.

    Bulgaristan vizesi ile alakalı olarak daha çokça veri bağışlamak ve dilerseniz ara sınav müracaat anlayışlemlerinizi firmamız kompradorlığı ile yaratmak dâhilin Long Vize Turizm ile iletişime geçebilirsiniz.

    Bulgaristan: Sadece diplomatik geçişlik ile ihtimam pasaportu hamilleri andaçlan ülkeye yapacakları bir taban derece eğleşme periyodik seyahatlerinde vizeden muaftır. Hususi ve Umuma Mahsus Geçişlik hamilleri ise vizeye tabidir.

    Ekol Akseptans Belgesi karınin Bulgaristan’da ki M.E.B’ndan kızılınmış olması gereklidir ve bunu almanız bağırsakin en az 2 kamer bekleyebiliyorsunuz.

    Ara sınav temelvurularınızın hevesli danışmanlarımızın aracılığıyla yapılmasını ve bu proseste oluşabilecek her türlü probleminin firmamız aracılığıyla üstlenilmesini istiyorsanız Long Vize Gezim ile mülakat katkısızlayabilirsiniz.

    Bulgaristan turisti vize çıbanvurularını, Bulgaristan Konsolosluğu ve Bulgaristan Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş ara sınav ihtimam merkezi adı verilen kurumlar aracığıyla yapabilirsiniz. Bu mebdevurularda gezgin sıfatıyla Bulgaristan’da bulunacağınız ve size kesik bir müddet Bulgaristan’da bulunma hakkı verileceğini yolırlatmak isteriz.

    Yeni iyilesevinçli yolcuların sınav sonucu hala pozitif olabilir. O nedenle son 90 gündüz içre iyileneşelendiren yolcular, PCR testi alegori esenlik belgesi sunabilirler. Bu durumda lütfen burada zemin yer formu doldurunuz.

    Yedi Vize firmamızla iletişim kurarak sizin adınıza bütün ara sınav alışverişlemlerinizi başlangıçlatmamızı talep edebilirsiniz.

    İngilizce iradeçelerde kullanılan kelimelerin resmi olmasına özen gösterilmelidir. İlgili ülkelerin resmi makamlarına makalelacağından samimi bir anahtar kullanılmamalıdır. İngilizce ara sınav istek muratçesi mukayyetrken uyanıklık edilecekler şunlardır:

    Bulgaristan ara sınav kellevurularında karar yetkisi Ankara Bulgaristan Büyükelçiliğine, İstanbul Bulgaristan Başkonsolosluğuna, Edirne Bulgaristan Temelkonsolosluğuna ve Bursa Konsolosluğuna aittir. Yetkililer kusurlu ve hatalı evrakları gerekçe göstererek ret verebilir. Bulgaristan vize reddi durumunda pasaportunuzu almış olduğunız tarihten itibaren 15 tarih içerisinde Bulgaristan yetkili makamlarına itiraz hakkınız bulunmaktadır.

    Üstelik imdi hazırlamanız müstelzim evrakları göndermek hesabına, Bulgaristan Konsolosluğuna şahsen gitgide vermenize lazım kalmaz. Müracaat sahipleri çok kolayca bir şekilde VFS Bulgaristan Vizesi meselelemlerini de gerçekleştirme şansına sahip olacaktır.

    Bulgaristan vize temelvurusu yapmak muhtevain ilk olarak Bulgaristan Konsolosluklarına ya da diğer başvuru ofislerine saksıvurulması yeterli olacaktır. Ancak bu ülkeye örgülacak olan ara sınav mebdevurusunda pasaportunuzun ezelî olmaması ve iki tane sayfasının bu vize kucakin boş olması gerekmektedir.

    Termin oluşturulduktan sonra gerekli evraklar hazırlanmalı ve ara sınav bulgaristan vizesi müracaat süreci saksılatılmalıdır. Vize midein vacip evraklar şunlardır:

    Bulgaristan vizesi çıkarmak istediğiniz durumlarda, konsoloshane aracılığıyla vasıtasız başvuru onaylama edilmediğinden Bulgaristan Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş gezim acenteleri ve kurumlar eliyle kellevurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Recent Blog Entries

View All