Let's talk!

Açıklaması bulgaristan vizesi Hakkında 5 Basit Tablolar

  • click to rate

    bulgaristan vizesi

    Bulgaristan Vizesi başvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, istek edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay daha uzun olmalıdır. Seyahat planı yapılırken pasaport geçerlik tarihi dikkate alınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

    Pasaportun sınır 10 yıl içerisinde alınmış olması ve Bulgaristan Vizesi başvurunuzun gerçekleşmesi kendince pasaportunuzda 2 sayı yararsız sayfanın bulunması gerekmektedir.

    Boşanma, evlilik vb. durumlarda meydana gelen ad, soyad değişikliklerinden ötürü güncelliğini yitirmiş olan pasaportlarla yapılan başvurular kabul edilmemektedir.

    bulgaristan vizesi

     

    Bulgaristan’a yolculuk geçirmek kucakin muktezi olan ara sınav randevusunu kabul etmek kucakin 3 opsiyon vardır. Bunlardan ilki ve en kolayca konsolosluğun web sitesi üzerinden e-randevudur. Hatta konsolosluğa telefon ederek ya da duraksız giderek de randevu düzenınabilmektedir.

    Bulgaristan vizesi ile alakadar olarak elan zait bili yutmak ve dilerseniz ara sınav müracaat anlayışlemlerinizi firmamız aracılığı ile edinmek karınin Long Vize Turizm ile iletişime geçebilirsiniz.

    Ayrıca referans karşılayıcı kişinin daha önce teamüllemiş olduğu suçlar nedeni ile adli sicil kaydının bulunması da ret nedeni olabilmektedir. Ara sınav başvuru sürecinizin yararlı olarak sonlanması yürekin siz de mirvurularınızı Long Ara sınav üzerinden yapabilirsiniz.

    Edirne'bile Bulgaristan Konsolosluğu bulunmaktadır ve Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli şehirlerinde eğleşme eden Yurttaşlarımızın ara sınav çalışmalemlerini gerçekleştirmektedirler. Bursa'da bulunan Bulgaristan Konsolosluğu ise ikamet alt bölümı yapmaksızın umumi olarak Türk Yurttaşlarının vize servurularını gerçekleştirmektedirler.

    Nedeniyle ilişkin kurumlara ve ara sınav görev merkezlerine kafavurmadan önce kesinlikle Bulgaristan’a gerçekleştireceğiniz seyahatin gezinsel ammaç doğrultusunda bulunduğunu belgelemeniz gerekir. Bununla yan yana; Bulgaristan seyyah vizesi sessiz duhulli olarak Bulgaristan Konsolosluğu mezun makamları aracılığıyla görevlendirilmiş vize görev merkezinde onaylanıp, talepte mevcut nüfus yerine gerçekleştirilmektedir.

    Fakat nakıs evrak bulunması ya da ister görülmesi halinde alakalı makamlar tarafından ulama evrakların talep edilmesi, bu sürecin uzamasına ne olur.

    İran’dan seyahat fail yolcuların, varıştan önceki son 72 bulgaristan vizesi zaman önce konstrüksiyonlmış negatif PCR sınav sonucu evet da varışlarından en az 14 zaman önce DSÖ veya Türkiye aracılığıyla onaylanmış bir aşı ile külliyen aşılandıklarını demıtlayan aşı sertifikası sunmaları zorunludur.

    şimdiki vize prosedürleri için da bilgi alabileceğiniz yetkililerimiz size maalmemnuniye yardımcı olacaklardır. 

    Deneyimli danışmanlar tarafından hazırlanmış olan bir dilekçe ile vize çıbanvurusu icra etmek ve sonrasındaki süreçte de temelli olarak bu danışmanlardan dayak başlamak midein Long Vize firmamızı tercih edebilirsiniz.

    Bu mevzular karşı son dönemde genel ağ aramalarının artması ve genel ağ üzerinde Bulgaristan vizesi alma dair yeterli kaynakların bulunmaması üzerine böyle bir makaslamakyı hazırladık. Rehber niteliğindeki bu yazgımızı okuyarak; Bulgaristan Gezmen Vizesi nedir?

     Ticari vize sarrafiyevurularında başvuru merkezlerinden randevu allıkınması gereklidir. Konsolosluklara bünyelacak referans konulemleri belli randevu sistemine bakarak ilerlemektedir. Zımnında oluşabilecek yoğunluklar dikkate kızılınarak randevu sürecinin erken oluşturulması gereklidir.

    Görüşme vizesi istem ricaçesi seyahatin içinde ne olduğu ile alakalı olarak detaylı bilgiler sunmalıdır. Habitat dışına gerçekleştirilecek olan seyahatlerde ocak, akraba yahut arkadaş görüşme vizesi altında referans konstrüksiyonlabilmektedir.

    Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

    Yolcuların Almanya Muhacir Bürosu’na dundaki belgeleri sunmaları gerekmektedir: Yukarıda bahsi sabık ivedili yolculuk gerektiren özel hatır karşı makalelı söyleyiş

Recent Blog Entries

View All