Let's talk!

Een eenvoudige sleutel voor taxi utrecht onthuld

  • click to rate

    Taxi Utrecht

    Taxi Utrecht is een jonge en dynamische taxicentrale in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte services op het gebied van taxivervoer in en rondom Utrecht.

    Taxi Utrecht

     

     

    https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d9804.081491167673!2d5.0657894!3d52.0975608!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0xb6ba1a53933da490!2sTaxi%20Utrecht%20Vip!5e0!3m2!1str!2str!4v1641677214575!5m2!1str!2str

    Wij zijn het gehele jaar 24 uur per dag bereikbaar en op de straat. Hiermee beschikken over wij een capaciteit en de capaciteit om uw vervoer professioneel te onderhouden en met de zorg welke u dan ook indien klant verdient.

    Dit centraal in Holland gelegen Utrecht, ook wel bekend ingeval de Domstad, kan zijn teneinde vele oorzaken passend teneinde betreffende de taxi te bezoeken. Zo mogen normale automobilisten bijvoorbeeld bijna niet het centrum in, doch mogen taxi’s aan een speciale baan via Utrecht rijden. Hiermee zijn heel wat geliefde bestemmingen eenvoudigweg betreffende een taxi te bereiken. Voorbeelden daarvan zijn muziekcentrum Tivoli Vredenburg, een Domtoren en het centrale plein Neude, daar waar jouw mag genieten over de vele leuke eet- en drinktentjes.

    Een taxi is zeker aan te adviseren zodra u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen. Heel wat van de taxiritten kunnen naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, dit centraal museum of dit Dick Bruna woonhuis. U dan ook kunt de taxi’s op straat aanhouden ofwel behandeling maken over de taxistandplaatsen.

    (TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel voor sites boekingen. Door de taxi prijs bereken invulformulier, afhankelijk aangaande uw afstand kan de voordeel oplopen tot immers 40% goedkoper vervolgens de meterprijs. Voor Schiphol ritten tot 60% goedkoop.

    De chauffeurs zijn de visite kaartje: Het zijn ieder professionelen en nette chauffeurs met jarenlang oefening. Bovendien heeft Taxicentrale Utrecht verdere dan een uitstekende service en oudste prijzen.

    Het mag gebeuren dat de chauffeur een verschillende route volgt, mede een file of een ongeluk. Verder dan blijft dit vantevoren vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

    Sedan: Er kan zijn ruimte wegens 3/4 koffers afhankelijk met de grootte. Verwacht u dat de bagage niet in een personenauto past? Koop dan ons busje of neem contact met het op.

    Snel en betaalbaar over ofwel tot een andere luchthaven dan Schiphol? Reserveer dan een taxi van Cheap Taxi Utrecht. Onze ondervinden chauffeurs zijn bijzonder stipt en wensen een comfortabele rit, 24 uur ieder dag, 7 dagen ieder week.

    Neen. U betaalt voor een taxirit. Bent u betreffende verdere dan vier mensen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u 10 euro meer. Ongeacht ofwel u reist met een personenauto of busje, u dan ook bestelt de taxi voor u dan ook ofwel uw gezelschap. Een taxi is gedurende de rit ook niet gedeeld betreffende verschillende reizigers.

    Een taxi of ons taxibusje taxi utrecht nodig in of streek Utrecht? Zakelijk ofwel reguliere taxi brengen de beleven taxichauffeurs u netje op tijd aangaande deur tot deur. Betrouwbaar en gemakkelijk! Wij bezitten over meemaken, vriendelijke chauffeurs welke tevens zakelijk vervoer verzorgen.

    TCU Taxi Utrecht staat hoog aangeschreven omdat de verkoopprijs, een bediening en een betrouwbaarheid van het taxibedrijf weet jaren standvastig is.

    Prices were updated 114 days ago. Update prices to see the real-time rates with Uber taxi in Utrecht. * Surge prices in Utrecht cannot be shown above as they fluctuate in a matter ofwel minutes.

    Vervolgens beseft u dan ook tevens absoluut het u dan ook een chauffeur hebt welke in het bezit kan zijn aangaande dit taxikeurmerk betreffende de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen bestaan het Centraal Station, de Neude en dit Vredenburg. U dan ook kan natuurlijk verder de taxi reserveren via deze site.

    “Heerlijk het de verkoopprijs betreffende een goedkope taxi met te voren vaststaat en betaald kan zijn. Gewoon doen we die rit tot Schiphol met een trein en nu was dit wegens 4 personen vanaf Rotterdam voordeliger en ons halfuur sneller, aangaande deur tot deur!”

Recent Blog Entries

View All