Let's talk!

Niet bekend Details Over taxi utrecht

  • click to rate

    Taxi Utrecht

    Taxi Utrecht is een jonge en dynamische taxicentrale in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte services op het gebied van taxivervoer in en rondom Utrecht.

    Taxi Utrecht

     

     

    https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d9804.081491167673!2d5.0657894!3d52.0975608!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0xb6ba1a53933da490!2sTaxi%20Utrecht%20Vip!5e0!3m2!1str!2str!4v1641677214575!5m2!1str!2str

    We bestaan het gehele jaar 24 uur ieder dag bereikbaar en op een weg. Hierbij beschikken over we de capaciteit en de capaciteit om de vervoer professioneel te verzorgen en betreffende de toewijding die u mits client verdient.

    You don't only omdat a cheap taxi, but also a good taxi. Therefore, wij ask our customers what they think ofwel the driver, the car and the site. That's how we ensure the quality remains good and wij address things that could be better.

    Vul iedere keer uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland (wij geraken op de hoogte gehouden met actuele vluchtinformatie). Wij bellen u 15 minuten na aankomst; controleer daarom uw opgegeven telefoonnummer incluis landcode.

    Op welke manier kunnen wij te allen tijde garanderen dat we op tijd wegens de deur ogen. Punctualiteit staat voor Taxivip hoog in dit vaandel.

    Onze chauffeurs bestaan de visite kaartje: Dit zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang oefening. Daarnaast heeft Taxicentrale Utrecht verdere dan ons zeer goede bediening en voordeligste prijzen.

    Gedurende dit reserveren met een taxi hoort u dan ook meteen de eventuele wachttijd. Kwaliteit, degelijk en flexibel kan zijn ons motto!

    Sedan: Er kan zijn ruimte voor 3/4 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Vraag dan een busje ofwel neem aanraking betreffende ons op.

    Utrecht taxicentrale heeft ingeval eerste in de 030 stad taxi utrecht Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel invulformulier. Bereken snel en eenvoudigweg de taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Websites.

    Regel jouw taxi in Utrecht voor dé taxivervoerder aangaande Holland. Vanuit enorm Holland kan zijn dit mogelijk ons taxi eenvoudigweg online te bestellen. Voor een scherp tarief brengen wij jouw over of naar Utrecht!

    Een taxi ofwel ons taxibusje nodig in of gewest Utrecht? Zakelijk of reguliere taxi bezorgen onze ervaren taxichauffeurs u netje op tijd aangaande deur tot deur. Veilig en aangenaam! Wij bezitten aan ervaren, vriendelijke chauffeurs welke ook zakelijk vervoer verzorgen.

    TCU Taxi Utrecht staat hoog aangeschreven omdat de prijs, de bediening en de betrouwbaarheid betreffende ons taxibedrijf alang jaren stabiel kan zijn.

    De dienstverlening kan zijn gericht op duurzaamheid, hiermee hebben wij een breed en vast klantenbestand samengesteld, mensen waar we respectvol mee omgaan en daar waar we met genoegen diensten voor afleveren.

    Tot 36 uur vanwege aanvang met de rit mag jouw het alleen doen via de site. Mocht het weet later bestaan, mag je contact betreffende ons opnemen en kijken we hetgeen we wegens je kunnen doen.

    “Heerlijk dat een prijs met de goedkope taxi over te voren vaststaat en betaald kan zijn. Gewoon verrichten we die rit naar Schiphol met een trein en nu was het wegens 4 personen vanaf Rotterdam voordeliger en ons halfuur sneller, van deur tot deur!”

Recent Blog Entries

View All