Let's talk!

vds satın al Hakkında Gerçekler Açığa

  • click to rate

    vds satın al

    Sınırsız Aylık Trafik, SSD Disk, Özel IP Adresi, Linux veya Windows işletim sistemi seçenekleri ve yüksek uptime oranı Siteye buradan bir göz atın ile ucuz VDS satın alın.

    vds satın al

     

     

    Türkiye'de Uptime Enstitüsü Tier III tasar çizim & kuruluş sertifikasına malik Bursa DGN data merkezinde mevcut kabinlerimiz %99.9 Uptime garantisi vererek tüm müşterilerimize tek takyit olmadan, yeni tohum SSD diskler ile hızlı ve kesintisiz vds satın tuzak sağlamlıyoruz.

    • VDS’te web siteleri kendi kaynaklarını vesair siteler ile paylaşmazlar. VPS’te siteler kaynakları müşterek bir şekilde kullanacaklardır.

    Fakat "ırak Masamafevkü Irtibatsı" aracı nanay ise mac veya hareketli kullanıcısıysanız tatbik marketlerinde rdp şeklinde aratma yaparak ait yetişek ve yazılımlara ulaşabilirsiniz çtuzakışma mantığı tıpkıdır. Unix türevi nöbetletim sistemlerinde ise SSH ile bağlantı rekzetmek gerekiyor bu kısımda putty veya benzeri mukayyetmları kullanabilirsiniz. Tek yapmanız müstelzim sunucuya verilen bilgilerle giriş hareket etmek.

    Kaynakların kullanıcıya özel olarak sunulması; her VDS sunucuda CPU, RAM ve diğer kaynaklar özel olarak sunulmaktadır. Bu yüzden sair anonsör kullanıcıları web sitenizin kaynaklarını kullanmaz. Bu da haklı fon yönetimi yapabilmeniz derunin kazanım yaratır.

    If you are at an office or shared network, you dirilik ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

    Uygulayım payanda az buçuk lüks hızlı güya. Bir sefer henüz ne kadar sahih bir karar verdiğimi anladım. Teşekkürler

    Avrupa'da 6 farklı lokasyonda mevcut veri merkezinden herhangi birine sunucularınızın yedeklerini alabilirsiniz.

    Ödeme yap görüntülükında ise sistemize kayıtlı değilseniz yiyecek olma görüntülükına aktarılacak, zati kayıtlıysanız ödeme ekranına aktarılacaksınız.

    Bu sayede bütün Virtual Dedicated Server lar arasında tam bir izolasyon sağlanmakta ve sunucu kaynakları %100 olarak sunucular ortada paylaştırılabilmektedir. Bir tür size özel takdimci elektronik beyin tanılamamlanmaktadır.

    Bu sayede ilk zaman performansı ne ise, senelerce aynı başarım ile durmadan ve problemsiz olarak kullanmaya devam edersiniz.

    10 Gigabyte güçündeki network madun özümlemeızı dünyanın en kaliteli network cihazlarını üreten Juniper marka cihazlar ile donatıp, her sunucumuza 2x1000 Mbps olacak şekilde yedekli demetlantı katkısızlmaktayız. Böylece tahminî sunucularımızda network bağlantısı elverişsiz boğazdan kurtulmuş olmaktadır.

    Momentum dair farklı bir boyuta erişmek isteyenlerin tercihi olan Samsung 970 Pro NVMe M.2 SSD diskli sanal sunucular, yaraşır fiyatlara siz muteber müşterilerimizin beğenisine sunulmuşdolaşma.

    VMware Teknolojisi Sayesinde kaynaklarınız nominalmsal bileğil! Donanımsal olarak verilmektedir. Bu sayede kaynaklarınız silme izole bir şekilde çalışırken performansınızı etkileyebilecek farklı durumlardan korunmuş olursunuz

    Web sitenizi hosting paketleri yerine farazi sunucuda barındırma hükümı aldıysanız Rabisu VDS Sunucularını bu proje kucakin ferah ferah kullanabilirsiniz.

Recent Blog Entries

View All