Let's talk!

En son beş vds satın al Kentsel haber

  • click to rate

    vds satın al

    Sınırsız Aylık Trafik, SSD Disk, Özel IP Adresi, Linux veya Windows işletim sistemi seçenekleri ve yüksek uptime oranı ile ucuz VDS satın alın.

    vds satın al

     

     

    Türkiye'de Uptime Enstitüsü Tier III dizayn & kuruluş sertifikasına mevla Bursa DGN done merkezinde mevcut kabinlerimiz %99.9 Uptime garantisi vererek tüm müşterilerimize hiçbir takyit olmadan, yeni nesil SSD diskler ile hızlı ve akıcı vds satın allık katkısızlıyoruz.

    Aynı fiziki sunucu içerisinde mevcut öteki kullanıcıların eşme tüketimleri sizi etkilemeyeceği üzere sizin menşe tüketimleriniz de gayrı sanal takdimci sahiplerini etkilemeyecektir.

    Yabancı lokasyon ve TR lokasyon linux mevhum takdimci paketlerimizden bütçenize yaraşır olan vds satın kırmızııp faydalanabilirsiniz.

    Paketlerimizde ücretsiz SSD disk seçeneği bulunmaktadır SSD Diskler ile işlem ivintiınız %200 artacak sunucularınızın başarımına performans katacaktır. Ücretsiz DDoS Koruması

    İnternet Ivintiı Ne Denli ? VDS Mevhum sunucu, ferdî elektronik beyinınız ile yapabileceğiniz bir çok unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark elektronik beyinınızda görüntülük kartı mevcut iken mevhum sunucularda ekran kartvizitı bulunmamaktadır.

    Teknik takviye bir zaman ziyade hızlı sözde. Bir defa daha ne denli mevsuk bir karar verdiğimi anladım. Teşekkürler

    VDS takdimci enfrastrüktürnız nerede barındırılmakta? Keder altyapılarımız Türkiye'bile en yerinde veri merkezi enfrastrüktürsına sahip İstanbul Türk Telekom Gayrettepe Done Merkezi üzerinden eser yapmaktadır.

    Eğer ki rastgele bir problemle mukabillaştıysanız bunu dayanak talebinden medet alarak nöbetlemleri yapabiliriz. VDS sunucu yükseltilirken bir veri kaybı evetşanmaz.

    Bu sayede bütün Virtual Dedicated Server lar beyninde tam bir izolasyon katkısızlanmakta ve takdimci kaynakları %100 olarak sunucular arasında paylaştırılabilmektedir. Bir tür size özel sunucu bilgisayar teşhismlanmaktadır.

    Tüm farazi sunucularımız Samsung SSD disklerimiz ile donatılmıştır. şiddetli çit ve kıraat yolı ile sunucunuzun başarımını yükseltin.

    VDS teknolojisi olarak ne sanallaştırma yazılımını kullanmaktasınız? Bütün Keder altyapılarında KVM ile sanallaştırma gerçekleştirmekteyiz.

    If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.

    Yeni göbek cihazlar ile günceli kovuşturulma ediyor ve müşterilerimize performansı Siteye buradan bir göz atın garanti ediyoruz. En yeni donanımlar ile bu eşsiz hizmete malik olun.

    VPS kullanan bir şilenmeıs, sunucu üstünde işlemletim sistemi kuramaz ve natural olarak üst seviye erişim imkanlarına ehil bileğildir. VDS’te ise kullanıcıların takdimci üstünde salt hakimiyeti bulunmaktadır ve istedikleri çalışmaletim sistemini kurarak istedikleri nüansılıkları örgülabilirler.

Recent Blog Entries

View All