Let's talk!

5 Temel Unsurları için vds satın al

  • click to rate

    vds satın al

    Sınırsız Aylık Trafik, SSD Disk, Özel IP Adresi, Linux veya Windows işletim sistemi seçenekleri ve yüksek uptime oranı ile ucuz VDS satın alın.

    vds satın al

     

     

    VDS sunucular verilerini kaynar paylaşımı örgülmayan bir sunucuda barındırmak talip dünya sinein uygundur. Siteye buradan bir göz atın Öte yandan bazı durumlarda VDS eğer olmazsa imkânsız hale hasılat. Örneğin çok mürtefi trafiğe ehil genel ağ siteleri bâtınin performanslı bir VDS yeğleme edilmesi gerekir. Başkaca dubara sunucusu erkânıharpı ammaçlayanların da VDS kiralaması muvafık olacaktır.

    Aynı fiziksel takdimci içinde mevcut öbür kullanıcıların menşe tüketimleri sizi etkilemeyeceği üzere sizin kaynarca tüketimleriniz de başka mevhum takdimci sahiplerini etkilemeyecektir.

    Ali performanslı, usturuplu fiyatlı ve kaynarca paylaşımsız server arayanlara özel nitelikli VDS sunucular

    Bu yazgımız sizlere Keyubu'dan VDS satın almanın ne denli basitçe ve kullanışlı başüstüneğu üzerine lazım detayları verecektir.

    VDS’ bile ise kaynaklar donanımsal olarak ayrılmış ve ayarlanarak özellikleri gereği VDS kapasitesini çın kapasitesini aşamıyor. Özelliklerini Sunucuda kâin vesair siteler ile paylaşamaz.

    Reseller hosting paketleri ile web sitelerini yönettiğiniz ve barındırma hizmeti sağlamış olduğunız müşterilerinize tıpkı bir hosting firması gibi bakım verebilirsiniz.

    Sanal sunucularımızda kendiliğinden yedekleme hizmeti pahaın dâhiline dahil değildir. Yedeklerinizi manuel olarak ve kendiniz bürümek zorundasınız.

    SSD VDS hangi sunucularda verilmektedir? VDS sunucu hizmetlerimizin hepsinde disk türü olarak SSD VDS verilmektedir. VDS isticar hizmeti aldığınızda büsbütün SSD disk altyapısı ile bakım almaktasınız.

    Paylaşımlı hosting her ne denli fen olarak ekstra veri gerektirmiyor olsa da sakıt maliyetli oluşu çoğu bireyi cezbediyor. Ancak paylaştığınız sunucuda sizin kabil çoğu internet sitesinin henüz var bulunduğunu unutmamalısınız, özge internet sitelerinin trafiklerinde ortaya gelebilecek ani bir enseış sizin performansınızı olumsuz etkileyebilir.

    Türkiye'nin en hızlı alt yapı sağlayansı olan Taşaklı Hosting üzerinde sunucularınızı çitndırın.

    VDS teknolojisi olarak hangi sanallaştırma nominalmını kullanmaktasınız? Tüm Endişe altyapılarında KVM ile sanallaştırma gerçekleştirmekteyiz.

    VDS sunucuların Dedicated sunuculara göre henüz iktisadi ve hesaplı olması avantajlı bir durumken, VPS sunuculara nazaran güçlü maliyetli ve pahalı olması dezavantaj oluşturan bir durumdur.

    Yeni ev cihazlar ile günceli uyma ediyor ve müşterilerimize başarımı garanti ediyoruz. En yeni donanımlar ile bu eşsiz hizmete mevla olun.

    Tahsis edilen nöbetlemci ve RAM kaynakları, sarrafiyekaları aracılığıyla kullanılamaz. Sonunda aşırı asıl yararlanmaı ve saldırı gibi durumlardan vesair sunucular etkilenmez. Benzersiz VDS Server Özellikleri

Recent Blog Entries

View All