Let's talk!

Chat Sitesi

  • click to rate
    Yabancıların flört etmek, siyaset ve spor hakkında tartışmak, tavsiye almak, ortak hobiler ve ilgi alanları hakkında konuşmak veya sadece takılmak için bir araya geldiği sanal bir kokteyl partisi gibi.
    Sohbet odaları, bilgisayar ağları üzerinden kişilerarası iletişimin evriminde önemli bir rol oynamıştır. E-posta ilk olarak 1972'de geldi.
    Kullanıcılar, daha sonra oda konseptine dönüşen 40 farklı kanalda (çok sayıda CB argosu yüklü) gerçek zamanlı mesaj alışverişi yapabilirdi.
    1980'lerin ortalarında, PlayNet adlı bir şirket, gerçek zamanlı sohbet ve çevrimiçi oyunların kombinasyonunu kurcalamaya başladı.
    1990'ların sonlarında, AOL'nin sohbet odaları dünyanın en popülerlerinden bazılarıydı.
    Ama cesaretiniz kırılmasın, herkes için bir şeyler var. Sadece biraz daha arama gerektirebilir.
    Messenger ve AOL Instant Messenger (AIM). Anlık mesajlaşma hizmeti ICQ aslında etrafındaki en çeşitli ve aktif sohbet odalarından bazılarına sahiptir.
    Kolej basketbol sohbet odaları, araba tamir sohbet odaları, teknik destek sohbet odaları ve duygusal destek sohbet odaları bulunmaktadır.
    Messenger veya AIM, mevcut kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanabilir veya alternatif bir kullanıcı adı ile kayıt olabilirsiniz.
    Yine de, oda konularının yalnızca yönergeler olduğunu ve gerçek sohbet konuşmalarının genellikle önerilen konudan uzaklaştığını unutmayın.
    Kayan sohbet günlüğünü yakından okuduğunuz zaman, farklı kullanıcı grupları arasındaki örtüşen konuşmaları ayırt etmeye başlayacaksınız.
    Becerikli bir geveze, aynı anda birkaç genel ve özel konuşmayı sürdürebilir.
    Örneğin AIM sohbeti, sohbet odasının bireysel üyeleriyle sesli veya görüntülü sohbetler kurmanıza olanak tanır.
    Bir yorumcu, çoğu insanın gerçek hayatta ifade edemediği veya ifade etmek istemeyeceği güçlü duygular, görüşler ve dürtüler için sohbet odalarını "güvenlik valfleri" olarak adlandırıyor.
    Bu tür davranışlar kendini farklı şekillerde gösterir. Sohbet odaları her zaman karşı cinsle flört etmek için popüler yerler olmuştur.
    Mesaj panoları gibi, sohbet odaları da iki veya daha fazla kullanıcının küçük bir anlaşmazlıktan kaynaklanan bir hakaret tiradına girdiği sözde alev savaşları için popüler yerlerdir.
    Sorununuzun ayrıntılarını paylaşırken daha rahat hissedeceksiniz çünkü kimse sizi tanımıyor. Özellikle belirli bir sorun veya sorun etrafında oluşturulmuş odaları araştırırsanız, diğer sohbet odası üyelerinden açık sözlü, empatik görüşler alma ihtimaliniz de yüksektir.

    Yıllar boyunca, gençleri gerçek hayattaki cinsel karşılaşmalara çekmek için sohbet odalarında genç kılığına giren yetişkinlerle ilgili birkaç yüksek profilli haber çıktı.
    Ve bu bilgilerin hiçbirini, uygun bir yer gibi görünse bile, bir sohbet sitesindeki kişisel bir profile dahil etmeyin.
    Ancak hepsinden önemlisi, özellikle genç gevezeler için, yalnızca sohbet odasından tanıdığınız biriyle asla gerçek hayatta buluşma ayarlamamaktır.
    Web sohbet odası nedir? Bu sohbet odalarının çoğu web sitelerinde yerleşiktir ve birçoğu web kameraları kullanır.
    Web sohbet odası nedir? Aynı konuyla ilgilenen kullanıcılar için tasarlanmıştır.
    Chat Sitesi sohbet odasını nasıl yapabilirim? Ancak en önemli şey, hedefinizi tanımlamaktır - neden bir web sohbet odası kurmak istediğinizi ve hangi hedeflere ulaşması gerektiğini.

    Web sohbet odası nasıl yapılır? Kendi web sohbet odanızı oluşturmak için şu soruyu yanıtlamak en iyisidir: ne için? ve hangi hedeflere ulaşılması gerektiği, hangi temasa hizmet etmesi gerektiği.


Recent Blog Entries

View All