Let's talk!

Hasta Yatağı Kullanım Alanları

  • click to rate

    Kendiniz veya sevdikleriniz için bir hastane yatağı satın almak çok fazla kafa karışıklığına neden olabilir. Ve hatalar cüzdanınızdan maliyetli bir parça kesebilir. Ancak temel bilgileri öğrendikten sonra, bir sonraki hastane yatağınızı veya evde bakım yatağınızı güvenle satın alabileceksiniz!

    İlk olarak, işte çıplak kemiklerle ilgili temel bilgiler:

    Manuel Hastane Yatağı

    Sıkı bir bütçeyle çalışıyorsanız ve fazladan çalışmayı dert etmiyorsanız, bu harika bir seçimdir. Ekstra iş, herhangi bir ayarlama yapmak için yatağı manuel olarak çevirmek zorunda kalmaktan gelir. Bu nedenle, manuel tip istiyorsanız, yatağı çalıştırması gereken kişinin fiziksel olarak yetenekli olduğundan emin olun.

    Yarı Elektrikli Hastane Yatağı

    Yine, bütçeniz kısıtlıysa bu iyi bir seçimdir. Bir düğmeye basarak yatağın baş ve ayağını ayarlayabilirsiniz. Ve bu güzel bir kolaylık. Ancak yükseklik hala manuel bir krank tarafından ayarlanıyor. Büyük kısmı, bu yatakların genellikle evde kullanım için Medicare tarafından kapsanmasıdır.

    Elektrikli Hastane Yatağı

    Şimdi hastane yataklarının Cadillac'ına girdik! Tam elektrikli hastane yatağı, hastanın yalnızca bir düğmeye basarak başını ve ayaklarını ayarlamasına değil, aynı zamanda yatağın yüksekliğinin de kolayca kontrol edilmesine olanak tanır. Buradaki fayda, hastaların kendi başlarına yatağa girip çıkmalarını çok daha kolay hale getirmesidir.

    Ayarlanabilir Yataklar

    Bu yataklar daha çok gerçek yataklara "görünmek" için tasarlanmıştır. Tercihinizi karşılamak için ikiz, tam, kraliçe ve kral boylarında gelirler.

    Özel Hastane Yatakları

    Bunlar çoğu hastanede bulacağınız süslü yataklardır. Onları gördüğünüzde de tanıyacaksınız çünkü fiyat etiketi oldukça yüksek olacaktır. Ama bir hastane için satın alıyorsanız, kurşunu ısırmanız yeterli!

    Biliyorum, biliyorum...karar vermek hala zor değil mi? Demek istediğim, her tip hastane yatağının, daha sonra her türden birkaç farklı model satan birkaç farklı üreticisi vardır.

    Hâlâ sorularınız varsa, hangi tip, marka ve modelin sizin için en iyi olduğuna karar vermenize yardımcı olabilecek bir tıbbi ekipman uzmanıyla konuşmak en iyisidir. Ne yaparsanız yapın, bir tahmine binlerce dolar harcamayın. İhtiyacınız olan yatağı aldığınızdan emin olun.

    Hastalar belirli bir süre hastane yataklarında tutulduklarında, mümkün olduğunca rahat olmalarının önemli olduğu açıktır. Bununla birlikte, tıp uzmanlarının onlara ihtiyaç duydukları bakımı vermelerini kolaylaştıran bir yatakta olmaları da önemlidir. Bu temel unsurların her ikisini de sağlayan tıp uzmanları ve bakıcılar için birçok hastane yatağı ve aksesuar mevcuttur.

    Medlite Home Care tam elektrikli yatak, hasta için rahat, taşıması kolay ve hem hasta hem de bakıcı için güvenli olduğu için mükemmel bir yataktır. Bu tamamen elektrikli yatak, kullanımı tamamen güvenli hale getiren düşük voltajlı sessiz bir motor kullanır. Yatağın yapısı, hasta veya bakıcı için sıkışma veya diğer yaralanma riskini azaltmak için tasarlanmıştır.

    Psikiyatrik veya Alzheimer hastaları için, baş kısmı yatık olan alçak bir yatak seçmek genellikle en güvenli yoldur. Yatak, normal bir yataktan daha alçak olduğu için aynı kısıtlamaları gerektirmez, bu da bakıcının işini kolaylaştırır. Yatağı yerinde tutan destekler de tamamen keskin kenarlardan arındırılmıştır, bu nedenle hastanın yatakta kendini yaralama riski çok azdır.

    Güvenlik rayları önemli bir özelliktir.

    - Yatağı doğru kullanma talimatlarını uyguladığınızdan emin olun. İmalat genellikle takip etmesi kolay olan özel talimatları sağlar.

    - Yatağın yanına konulacak gece lambası düşmeleri önlemede etkili olacaktır. Hastalara huzur vermek de faydalı olabilir.

    - Yatak kontrolü, kötü pozisyonu değiştirmenin anahtarıdır. Ulaşılması kolay uygun bir yere koymalısınız. Ardından, kötünün bazı farklı pozisyonlarını uygulayarak iyi çalıştığından emin olun.

    - Hastanede yatağın örtüsünü kontrol edin. Herhangi bir hasar bulursanız, halletmek için biraz çaba göstermelisiniz.

    - Son olarak, yatak çevresi ve altındaki zemin dahil olmak üzere hastane yatağının tüm kısımlarına dikkat edin. Yatak alanının her zaman temiz olduğundan emin olun.

    Uzun hasta yatağı kiralama süreli bir iyileşme yaşayan sevdikleriniz için mükemmel hastane yatağı masasını ararken, aramanız gereken birkaç şey var. Eğimli ve eğilmeyen masalar alabileceğinizi, farklı yüksekliklere ayarlanabilen ve çeşitli ağırlıkları kaldırabilen masalar olduğunu biliyor olabilirsiniz. Evde bakım yatağında veya hastane yatağında kaldıkları süre boyunca yatak masaları üzerinde nasıl kullanabileceğinizi düşünmeniz gerekir, ancak iyileşme bittikten sonra da birçok kullanım bulabilirsiniz.

    Evde bakım için mükemmel hastane yatağı masasını bulmak, yemek servisi için yatak üstü masa olarak kullanılabilecekleri içerebilir, ancak sevdikleriniz hastane yatağından çıkıp kendi başına döndüğünde uygun komodinler için de kullanılabilirler. . Bu nedenle, her iki yatağın yüksekliklerini göz önünde bulundurmak isteyeceksiniz, ancak iyileşme tamamlandığında hizmet edebilecekleri diğer amaçları da göz önünde bulundurmak isteyeceksiniz.

    Devirilebilir hastane yatağı masa modelleri, küçük çocuklar için dizüstü bilgisayarda oyun oynamayı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda evden çalışanlar, özellikle iyileşmeleri sırasında dizüstü bilgisayarlarında çalışıyorlarsa, üzerinde çalışmayı uygun bulacaktır. Küçük çocuklar için harika bir çizim masası yaparlar ve yaşlılar onları kitap okumak veya yatakta otururken kollarını dinlendirmek için sever. Mükemmel hastane yatağı masasını aradığınızda sadece koşullara bağlıdır, çünkü farklı hastaların farklı ihtiyaçları vardır.

    Bir süre dayanacak kadar sağlam olmalarını istediğiniz için, masanın yapımını, eğilmesini veya ayarlanmasını kontrol ettiğinizden emin olmalısınız. Onları o kadar uygun fiyata alabilirsiniz ki, daha iyi modellerden bazılarını almak için sadece yüz dolardan daha az fark anlamına gelir. Sevdiğiniz kişinin ihtiyacına göre kendi başına rahatlıkla çalışabileceği masalar veya kilitli kontrol mekanizmalı, çocukların açamayacağı masalar isteyebilirsiniz. Mükemmel başucu masasını ararken kendi kişisel evde bakım ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun, ancak aynı zamanda söz konusu olabilecek güvenlik konularını da göz önünde bulundurun.

    Sıcak yiyecek ve içecek yiyip içen küçük bir çocuğunuz olduğunda, yatırma mekanizmasının kontrolü bozulduğu için bir aksilik istemezsiniz. Öte yandan, yaşlılar sınırlı el hareketine sahip olabilir ve manipüle edilmesi kolay kontrollere ihtiyaç duyabilir. İyileşme dönemi bittikten sonra da çeşitli amaçlara hizmet edecek mükemmel komodini ararken dikkat etmeniz gerekenler var.

    İyileşme sona erdiğinde, bu, çeşitli şekillerde kullanılabilen evde bakım ekipmanının bir parçasıdır, bu nedenle hareket aralıklarını, ağırlık kapasitelerini ve masaların kontrolünü kolaylaştırmak için manuel veya otomatik kontrollere sahip olup olmadığınızı göz önünde bulundurun. Uzun süreli bir iyileşme sırasında rahatlık ve rahatlık söz konusu olduğunda, mükemmel yatak üstü masaları seçmek büyük bir fark yaratabilir ve iyileşmeden sonra da birçok şey için çalışabilirler.