Let's talk!

Blogs » Aliens & UFO » Riches of Cleopatra nyerőgép áttekintése

Riches of Cleopatra nyerőgép áttekintése

 • A Riches of Cleopatra nyerőgép egy népszerű játék a Playson fejlesztő cégtől. Angol nyelvtudás nélkül is könnyen felismerhető, hogy a gépben a kedvenc egyiptomi témákat használják. Látványos grafikával, egyszerű vezérléssel és magas hozammal párosul. Ezek a paraméterek hozzájárulnak ahhoz, hogy élénk érdeklődés játékosok kaszinó online, amint azt a minősítési pozíció a gép.

  Hogyan kell játszani a Riches of Cleopatra

  A nyerőgép a klasszikus formátumú 5x3-as mezőt használja. A játékos 1 és 20 aktív vonal között választhat. Mindegyiküknél 1-től 100 érméig terjedő érméket lehet feltenni. Ezenkívül a következő gombok kezeléséhez:

  Spin, amely elindítja a tárcsák pörgetését;

  Max Bet, amely a maximális tétet határozza meg;

  Játsszon, aktiválja a kockázatos játékot a nyeremény növeléséhez;

  Automatikus játék, amely magában foglalja az automatikus üzemmódot a pörgetések számának megválasztásával.

  A gép további beállításai lehetővé teszik, hogy a játékos kikapcsolja a hangsávot és növelje a képet a teljes képernyőn.

  Szimbólumok Kleopátra kincsében

  Az alap szimbólumkészlet hat játékkártyát és öt tematikus képet tartalmaz. Az alacsony költségű kártyaszimbólumok kombinációival akár 125 tétet is lehet nyerni aktív vonalonként az online casino paysafecard. A magasabb értékű tematikus szimbólumok olyan kombinációkat alkotnak, amelyek akár 750 ilyen tétet is kifizetnek.

  Scatter

  A fáraó maszk scatter egy nyerő kombináció, amely a játéktábla bármelyik pozíciójában megjelenhet. Az erre a szimbólumra vonatkozó nyereményeket a teljes tétre vonatkozó nyereményszorzó alkalmazásával számítják ki. Ha három vagy több ilyen szimbólumot talál a játékos, akkor a bónusz körös nyerőgépben játszhat.

  Wild

  Kleopátra képe a nyerőgép legdrágább szimbóluma. A nagy királynő öt portréjának kombinációja vonalanként 10 000 tétes nyereményt eredményez. Ez a szimbólum egyben a játék vad szimbóluma is. A Scatter kivételével minden más képet helyettesít. Ha más szimbólumokkal együtt nyerő kombinációkban játszik, a vad szimbólum szorzóként is működik, megduplázva a nyereményt.

  Riches of Cleopatra nyerővonalak

  A játékban akár 20 aktív vonalat is választhatsz. A játékosok akkor nyernek kombinációkat, ha a balról jobbra lévő tárcsától balra haladva ugyanazok a szimbólumok jelennek meg. Ha ugyanazon a vonalon több kombináció is kialakul, csak a legdrágább kombináció kerül kifizetésre.

  Kleopátra kincse bónusz kör

  A nyerőgép nyereményjátéka 15 ingyenes pörgetésből áll. Az ingyenes pörgetések során kifizetett nyeremények háromszorosát fizetjük ki. Továbbá, ha a bónuszkör alatt három vagy több scatter jelenik meg a mezőn, a nyereményen felül a játékos további 15 ingyenes pörgetést kap. Az ingyenes pörgetések ugyanolyan arányban és az aktív vonalak számával zajlanak, mint amennyit a nyereménykör idején kiválasztottak.

  A Riches of Cleopatra nyerőgépet magas szórás jellemzi. Ez hozzájárul a gyakori meredek csúszások, amint azt a számos értékelés szerencsejátékosok és streamers, közzétett játékosok online kaszinók az interneten legjobbmagyarkaszinok.com said

Recent Blog Entries

 • A Server Virtualization Engineer partitions a physical server by using software into several smaller virtual servers to boost server resources. Besides, this individual also helps to ensure that space is saved, allowing many resources to use the same space. By doing so, they improve network performa...
 • October 29, 2018
  Posted by Deylr eylrod
 • We welcome the many gamers at our website; players can discover us to get cash of clans’ limitless gems and hacks. The coc hack tool is a strategy application for mobile device at present! We construct our coc hack tool for both android and iOS gadget, it is established by specialize industr...
 • One on the great "you was able to make it moments" to be described as a rookie must be in the event you notice your name employing a Madden video games. Would you play you because you in Madden? Would that certainly be considered a sign of narcissism reely more than the moment being proud of merely ...
 • The gaming companies are enduring a summer swoon, as being the industry-tracking NPD Group today announced its June retail sales figures, showing shrinking revenues year-over-year overall.Even with grim news with the industry overall, there was clearly some individual winners. Take-Two Interactive f...
View All