Let's talk!

420 Er zijn kortingsactiviteiten gaande

  • click to rate

    420 Er zijn kortingsactiviteiten gaande

    Ben je nog op zoek naar een bruikbare rosin press & wiet droger?
    De beste  rosin press europe is hier!

    1.ECO Farm Indoor Growing Plants Dryer

    Het verwarmingselement, de ventilatoren en de ventilatieopeningen van de ECO Farm voedsel dehydrator werken gelijktijdig om vocht te verwijderen uit binnen groeiende planten. Het verwarmingselement van een dehydrator verwarmt het eten, waardoor het vocht van binnenuit vrijkomt.

    De ventilator van het toestel blaast vervolgens via de luchtroosters de warme, vochtige lucht uit het toestel. Dit proces gaat urenlang door totdat de binnen groeiende planten zijn opgedroogd tot een aanzienlijk lager watergehalte.

    [Image: 1_ad48a355-24d5-406c-aa8d-3839fd25a07d.png]

    Instelbare thermostaat van 95 tot 160 graden Fahrenheit; De ingebouwde ventilator is ontworpen om gelijkmatig drogen te bevorderen zonder oververhitting, en de instelbare thermostaat zorgt ervoor dat voedsel op de optimale temperatuur wordt gedroogd.

    Dehydrateert binnen groeiende planten voor een betere conservering: 5 stapelbare trays voor flexibele en gemakkelijke verwijdering, reiniging en verbeterde luchtstroom rond uw voedsel voor een soepeler en sneller drogen.

    Gemakkelijk om de innerlijke details te zien: het transparante deksel zorgt voor gemakkelijk kijken en observeren

    De ECO Farm droger zorgt voor een gecontroleerde droogomgeving, wat betekent dat je binnen kweekplanten perfect gedroogd worden in minder tijd dan nodig is om droog te hangen. Dit alles met behoud van potentie, terpenen en smaak.


    2.ECO Farm  Pneumatische Harspersmachine

    ECO Farm hogedrukharspers kleine pneumatische rosinpersmachine massief aluminium verwarmingsplaat draagt hoge druk zonder te buigen; dubbele verwarmingsplaten speciaal voor extractie van colofonium.
    Slim LCD-paneel, individueel instelbare tijd en temperatuur.
    Gemakkelijke operatie.

    [Image: 1_bdd77831-24ef-4bc3-b152-c833b6b8a441.png]
    1. 100% nieuw, prachtig design.
    2. Dikkere plaat, duurzamer.
    3. Makkelijk te bedienen.

    3. ECO Farm Rosin Press Machine

    Digitale timer en temperatuurregelaar - Stel de gewenste tijd in en er klinkt een akoestisch alarm wanneer de tijd is verstreken.
    Stel de gewenste temperatuur in (in Fahrenheit) en het element stopt met verwarmen wanneer de vooraf ingestelde temperatuur is bereikt.
    Verwarmingselementen - Dikkere verwarmingsplaat met gelijkmatigere temperaturen dan andere leveranciers
    Sterke metalen structuur - Machine is robuust, commercieel, super stabiel en gebouwd

    [Image: HP6_7ec2c0bd-e14b-4f12-9f83-1bd2cab2ad41.jpg]

    Vanaf nu tot eind april zal ECO Farm, een gespecialiseerde website voor plantgereedschap, 420 hot koop -activiteiten uitvoeren en waar-voor-geld-kortingen blijven geven!