Let's talk!

Cum să selectați alimentele sănătoase pentru animale de compani

  • click to rate

    Trebuie să mă glumești! A fost acesta izbucnirea ta verbală sau ceva similar cu prima ta reacție când te-ai uitat la rafturile și rafturile selecțiilor de hrană pentru animale de companie? Ești confuz?

    Dacă aș fi pentru prima dată proprietar de animale de companie, aș fi foarte confuz și nu aș ști de unde să încep. Cu toate acestea, poți fi liniștit; nu va dura mult timp pentru a afla despre hrana sănătoasă pentru animale de companie și despre cum să selectați alimentele și suplimentele potrivite pentru animalul dvs. de companie. mancare nutritiva pentru papagali

    Îngrijirea cățelușului pare a fi cea mai ușoară, deoarece medicul veterinar vă poate ghida cu privire la cele mai bune alimente nutriționale pentru prietenul dvs. cu patru picioare. Dacă cățelușul sau câinele dvs. are o problemă medicală gravă, din nou, medicul veterinar va fi o pătură de informații de securitate.

    Confuzia este de aproximativ un an sau doi ani, în funcție de rasă. Acum vă preocupă cea mai bună mâncare pentru animalul dvs. de companie. Un câine activ sănătos este un animal de companie minunat și păstrarea sa sănătoasă este un bonus suplimentar nu numai pentru el, ci și pentru portofelul tău. Furaj granulat pentru curcani

    Cum alegeți dintr-o selecție largă?

    • Cunoașteți vârsta și nivelul de activitate al câinelui dvs.

    • Citiți etichetele - primele cinci ingrediente sunt aparent cele mai importante

    • Aveți încredere într-un produs de marcă bine respectat

    Vârsta și intensitatea activității animalului dvs. de companie vor determina ce alimente să cumpere. Unele dintre produsele comerciale denumesc produsul „pentru câini activi” pentru a vă ajuta să luați o decizie.

    Cel mai bun mod absolut este să vă familiarizați cu ingredientele. Primele cinci sunt importante. Primul element de pe listă este cel mai abundent și critic ingredient. Cantitățile de ingrediente din produs devin mai mici pe măsură ce lista se prelungește. Mancare pentru pisici grase

    Unii oameni se simt confortabil să aibă încredere în numele mărcii produsului. Gândirea este ca compania să rămână în afaceri, ar fi foarte preocupați de alimentația animalelor de companie pentru a avea consumatori care revin.

    După un timp, veți afla despre ingrediente cu privire la sursa lor originală, cum sunt cântărite, preparate, procesate și etichetate. Vă urmăriți cum se schimbă câinele sau costul facturilor veterinare din cauza alergiilor, infecțiilor și a altor boli de sănătate pe care le primește animalul dvs. de companie.

    În casă controlați pregătirea alimentelor. Cu toții am auzit expresia că suntem ceea ce mâncăm și putem vedea animalele noastre experimentând rezultatele acelor obiceiuri alimentare. Oamenii sunt foarte preocupați și caută alternative pentru hrana sănătoasă pentru animale de companie.

    Vizitați aici: https://e-petshop.ro/blogs/news/importanta-fibrelor-in-dieta-animalelor-mici-de-companie