Varför är det viktigt att ha sommardäck till ditt fordon?

 • Sommardäcken är mer förnuftiga, med temperaturerna du kör måste vara över 7 grader. Antag att du har vinterdäcken för de nedan 7-gradiga områdena du behöver för att köpa sommardäck. Om du köper helårsdäck kostar det dig mer än sommardäck. Förutom de ekonomiska fördelarna finns det andra fördelar med sommardäck. Landsail sommardäck (landsail sommardack) är bäst för sommaren att ha för dina fordon.

  Hur tillverkades sommardäck?

  Blandningarna av sommardäck tillverkades för att ge säkerhet och komfortkörning under varma månader. Värmen mjukar alltid upp gummiföreningarna i däcken. Kombinationsströmmen i sommardäck var mer utmanande än andra typer. Den ger bra hantering vid hög temperatur och på våt mark, och ändå förblir den tillräckligt mjuk för att upprätthålla en bekväm körning. Detta innebär mindre däckfriktion med bättre bränsleeffektivitet.

  Sommardäckens funktion

  Sommardäcken har stora slitbanor med färre siper. Det ökar mängden gummi i kontakt med vägen, vilket ger ett bättre resultat av hantering, kort bromssträcka och bromsstabilitet. Sommardäck har ett grunt slitbanedjup jämfört med vinterdäck. De behöver inte ha samma grepp på vägen som vinterdäck har på snö. Sommardäcken var mer stabila med högre hastigheter. Det betyder att de bibehåller en bättre form, orsaken till att köra i högre takt än vinterdäck.

  Sommardäcken var utformade så att de går smidigt även på torra och våta vägar. Därför måste du föredra att köpa de bästa sommardäcken, till exempel Landsail sommardäck (landsail sommardäck), vilket ger dina fordon fantastiska funktioner.