Let's talk!

Blogs » Health » Microneedling Groningen Voor Een Jonge En Stralende Huid

Microneedling Groningen Voor Een Jonge En Stralende Huid

 • Wanneer je last hebt van een dunne of verslapte huid is Microneedling Groningen dé behandeling voor het verbeteren van de huid. Het is een anti-aging behandeling waarbij de huid wordt geprikt met zeer dunne naalden.

  De microwondjes die ontstaan, zorgen ervoor dat je lichaam meer collageen en elastine aanmaakt waardoor de huid egaler wordt en fijne lijntjes verminderen.

  Hoe werkt microneedling groningen?

  De huid wordt met fijne naaldjes kort geperforeerd. Hierdoor ontstaan microperforaties in de huid. Je lichaam heeft de neiging om te reageren op deze vrijwel onzichtbare microperforaties als huidbeschadiging en de natuurlijke herstelmechanismen van het lichaam treden in werking. De productie van collageen en elastine wordt geactiveerd als reactie door het lichaam. De huid wordt van binnenuit hersteld en aangevuld door het regeneratieproces.

  Geselecteerde werkzame stoffen, waaronder vitamines of hyaluron, worden met microneedling optimaal in de huid ingebracht. Door de niet invasieve perforatie wordt de doorbloeding van de huid verhoogd en wordt de natuurlijke huidregeneratie bevorderd. Micro-needling is een zachte anti-verouderingsbehandeling die ervoor zorgt dat zeer effectieve en actieve ingrediënten beter door de huid worden opgenomen. Je huid krijgt al na één behandeling een uitstekende vochtboost. Een optimaal resultaat bereik je als je een volledige kuur volgt van naar schatting zes behandelingen met een tussenpoos van 14 dagen.

  Microneedling groningen, voor wie geschikt?

  Het advies is om voor microneedling Groningen te kiezen wanneer de huid vaal, mat en onregelmatig is. Wanneer de huid door zon beschadigd is, er veel rimpels aanwezig zijn of  de huid verminderd elastisch is, is een micro needling kuur aan te bevelen. Ook bij huidveroudering of wanneer er grove poriën zichtvaar zijn, biedt een kuur uitkomst.

  Met meerdere herhaalde behandelingen worden rimpels zichtbaar verminderd en wordt het natuurlijke proces van collageenproductie gestimuleerd. Het zorgt ervoor dat je huid strakker wordt en ook dikker en steviger wordt. Er is ook een zichtbare vermindering van acnelittekens.

  Nazorg Bij Microneedling Groningen

  Onze huid reageert direct op een microneedling behandeling. Er kan een matige tot intense roodheid ontstaan, vergelijkbaar met zonnebrand.

  Ook kan er een branderig gevoel in de huid ontstaan en kan de huid licht opzwellen of kunnen er kleine korstjes worden gevormd. Dit is een normale reactie van de huid en dit zal na 1 tot 2 dagen weer verminderen.

  Waarop letten na een microneedling behandeling?

  Het advies is om geen make-up te dragen na microneedling, om de zon en zonnebank te vermijden en geen zelfbruiner te gebruiken, niet te zwemmen of naar de sauna te gaan, het behandelde gebied niet te ontharen en geen peelings op de huid aan te brengen.

  Door bovenstaande te vermijden, krijgt de huid de gelegenheid om in eigen tempo te herstellen. We raden aan om tijdens een kuur microneedling Groningen behandelingen een zonnebrandcrème met SPF 50 te gebruiken. Ook na de kuur is het van belang om nog zeker 2 tot 3 weken dagelijks zonbechermimg met factor 50 aan te brengen.

  Na micro needling is de huid gevoeliger voor de zon. Ook bieden wij ons eigen ‘Dokter Babor nazorgpakket’ aan; dit pakket bevat specifieke nazorg instructies voor microneedling. Hiemee kunnen blijvende en snelle resultaten worden behaald.

  Beste Microneedling kliniek

Recent Blog Entries

 • A Server Virtualization Engineer partitions a physical server by using software into several smaller virtual servers to boost server resources. Besides, this individual also helps to ensure that space is saved, allowing many resources to use the same space. By doing so, they improve network performa...
 • October 29, 2018
  Posted by Deylr eylrod
 • We welcome the many gamers at our website; players can discover us to get cash of clans’ limitless gems and hacks. The coc hack tool is a strategy application for mobile device at present! We construct our coc hack tool for both android and iOS gadget, it is established by specialize industr...
 • One on the great "you was able to make it moments" to be described as a rookie must be in the event you notice your name employing a Madden video games. Would you play you because you in Madden? Would that certainly be considered a sign of narcissism reely more than the moment being proud of merely ...
 • The gaming companies are enduring a summer swoon, as being the industry-tracking NPD Group today announced its June retail sales figures, showing shrinking revenues year-over-year overall.Even with grim news with the industry overall, there was clearly some individual winners. Take-Two Interactive f...
View All