Let's talk!

FIFA 19 Ultimate Team Tips

  • click to rate

    FIFA 19 Ultimate Team Tips: Pro Gamer Reveals 2 Secrets for immediate FUT Success fifa coins online gamers hebben allemaal hun eigen specifieke sterke en zwakke punten, met sommige spelers treurig voor het doel terwijl anderen duivels zijn aan de achterkant.Er is niets frustrerender dan het domineren van een Ultimate Team clash, alleen om te worden ongedaan gemaakt door dezelfde oude fouten die je tegenstander zien wegrennen met een onverdiende overwinning.

    Professionele FIFA-speler Hashtag Harry is echter hier om te helpen met de YouTube-ster, waarbij twee belangrijke tips worden onthuld die je prestaties op het veld direct zullen verbeteren. "Het Division Rivals-systeem betekent dat je, ongeacht op welk niveau je bent, tegen mensen van een vergelijkbaar niveau bent en dat je nooit een fase zult bereiken waarin je mensen zes of zeven-nul mishandelt en je kunt niet eigenlijk verbeteren."Je weet dat je een paar keer geslagen zult worden maar [uiteindelijk] de divisies oploopt.

    "Er zijn eenvoudige trucs en methoden om te schieten en te verdedigen - zoals bijvoorbeeld finesse-opnames dit jaar zijn veel gemakkelijker dan power shots. "Het is ook belangrijk om je center-backs niet uit positie te slepen of iemand zal schoon door het doel gaan.Harry's suggestie om finesse-shots te verkiezen boven het stralen van de bal komt na het herontwerp van de afwerkingsmechanismen voor FIFA 19. In tegenstelling tot eerdere edities van het spel, kunnen gamers nu kiezen voor extra vermogen door hun opnames op te laden en vervolgens een tweede keer op de shoot-knop te tikken terwijl hun speler op het punt staat de bal te slaan. buy more fut coins Click Here